Kesä meni vähän yskiskellen, vaikka neulottua tulikin. Nyt olen ikään kuin uudessa elämänvaiheessa, marraskuussa minusta tulee mummo ihan biologisesti ja jo nyt saan harjoitella mummoilua kahdella vähän isommalla lapsella. Lisäksi aion vihdoin viedä opintoni loppuun (tähän kyllä kohdistuukin lievää vahvempaa painostusta työnantajan taholta), ja koska en keksi, miten voin valmistua päästäkseni suorittamaan Sutvi 2:sta, kun nimenomaan haluan suorittaa sen valmistuakseni, annoin periksi. Ilmoittauduin avoimeen yliopistoon lukemaan kirjallisuuden aineopintoja, vaikka taannoin eräässä toisessa yliopistossa sain hajanaiset kirjallisuuden opintoni merkittyä opintokokonaisuudeksi, sillä ehdolla etten jatka kirj. opintoja. Ei sillä, että mä jotenkin huono olisin ollut... ja oikeasti kyllä olinkin. Nyt vain ei muuta mahdollisuutta ole, joten ei auta kuin istua sitkeästi ja lukea.

Neulonut olen siis paljonkin. Edelleenkin kappaleiden yhdistäminen ja työn viimeistely on vastenmielistä, joten aika monta keskeneräistä työtä on pöydällä. Karnaluksista ostetuista Red Heart Sport sockseista valmistui sukat

Kokeilin kantapäätä lyhennetyillä silmukoilla ja ihan ok se onkin. Tykkään vaan tehdä ja pitää sen verran tiukkoja sukkia, ettei tämä kantapäämalli pääse ihan oikeuksiinsa.

Tämän mallin tein jo aiemmin. Sisällä on pahvista leikattu malline, vaikka olisi niitä kai oikein vanerista veistettyinäkin.

Keränlopuista neuloin rannekkeita, koska talvisin ranteitani särkee. En tiedä, johtuuko kipu kulumista, joita toki on, ja auttaako lämmike mitään, mutta tuskin ainakaan haittaakaan on.